Question: (Closed) NanoDrop vs Bioanalyzer
0
gravatar for aazar955
3.4 years ago by
aazar9550
aazar9550 wrote:

So I am in the process of RNA amplification and I'm having a little trouble. I ran an invitro transcription reaction to make RNA and then immediately after did a bead cleanup with Ampure beads. When I ran my RNA on the Nanodrop I got a nice curve and about 100ng/ul was quantified. After that I ran my RNA on a bioanalyzer chip (NanoChip) and got absolutely nothing. I know the chip worked because I loaded control RNA but the sample I used IVT on and got good Nanodrop results from was blank. I assume this to mean my sample is full of free nucleotides but I don't understand how they weren't removed during bead clean up. Any ideas what I might be doing wrong???

-Ashley

rna • 1.4k views
ADD COMMENTlink written 3.4 years ago by aazar9550

Hello aazar955!

We believe that this post does not fit the main topic of this site.

This is not a bioinformatics question. Please post over at SeqAnswers.com to get assistance with experimental issues.

For this reason we have closed your question. This allows us to keep the site focused on the topics that the community can help with.

If you disagree please tell us why in a reply below, we'll be happy to talk about it.

Cheers!

ADD REPLYlink modified 3.4 years ago • written 3.4 years ago by GenoMax95k

Interesting case but not bioinformatics.

ADD REPLYlink written 3.4 years ago by grant.hovhannisyan2.0k

Try posting on the SEQanswers forum.

ADD REPLYlink written 3.4 years ago by harold.smith.tarheel4.6k
Please log in to add an answer.
The thread is closed. No new answers may be added.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 2.3.0
Traffic: 2583 users visited in the last hour
_