User: traversc

gravatar for traversc
traversc0
Reputation:
0
Status:
New User
Last seen:
5 years, 2 months ago
Joined:
5 years, 3 months ago
Email:
t*******@gmail.com

Profile information, website and location are not shown for new users.

This helps us discourage the inappropriate use of our site.

Posts by traversc

<prev • 3 results • page 1 of 1 • next >
0
votes
1
answer
3.1k
views
1
answers
Comment: C: Missing Gene Symbols From Mgi With Biomart (Mouse)
... Thank you Emily. I figured out the problem in case anyone was wondering... I just needed to update Bioconductor /slaps forehead ...
written 5.3 years ago by traversc0
0
votes
1
answer
3.1k
views
1
answers
Comment: C: Missing Gene Symbols From Mgi With Biomart (Mouse)
... How do I check which version of ensembl I am using with biomaRt? I assumed it would use the latest, since it pulls from the online database? I don't think that is the issue anyway, because these IDs came from fairly old reference files. ...
written 5.3 years ago by traversc0
0
votes
1
answer
3.1k
views
1
answer
Missing Gene Symbols From Mgi With Biomart (Mouse)
... I'm trying to use biomaRt to get attributes for a bunch of genes. When I try it, I notice that there are some missing values. Can someone tell me why? Ex.: library(biomaRt) mart <- useMart(biomart="ensembl", dataset="mmusculus_gene_ensembl") results <- getBM(attributes = c("gene_biotype" ...
R biomart mouse written 5.3 years ago by traversc0 • updated 5.3 years ago by Emily_Ensembl18k

Latest awards to traversc

No awards yet. Soon to come :-)

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 2.3.0
Traffic: 659 users visited in the last hour