Question: why JGIL no output
0
gravatar for wang.yiguan
15 months ago by
wang.yiguan0 wrote:

I am using JGIL on sequence data of fruit fly. Command as following:

./JGIL/jgil-1.6/jgil_m -M SRR1.bam SRR1.bam SRR3.bam -n 15 -f ref/D_simulans_ref.fasta -m 1 -o new_file

merge three bam files; inbreeding for 15 generation; using reference genome; output format as type 1; output prefix as "new_file" There is no error on the running log, but no output files!!

log:

BAMs to be processed are merged.

Done parsing header text.

Sample names:

JGIL v1.6

Doing SNP calling.

Number of generations for JGIL: 15

SNP quality threshold = 0 (this corresponds to a p-value of 1)

Mapping quality threshold = 0

Base quality threshold = 0

SNP output formats: tab

Prefix for output files = new_file

Reference sequence FASTA file(s): ref/D_simulans_ref.fasta

Running in unthreaded mode.

Processing 3 BAM files.

Processing reference: Scf_2L

Processing reference: Scf_2R

Processing reference: Scf_3L

Processing reference: Scf_3R

Processing reference: Scf_X

Reads considered = 19358407

Reads rejected - flagged unmapped 3

Reads rejected - low quality 0

Reads rejected - flagged multihit 0

Reads rejected - anomalous pair 0

Does anyone know there is the problem? Thanks very much!

sequencing alignment genome • 407 views
ADD COMMENTlink modified 15 months ago • written 15 months ago by wang.yiguan0
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 2.3.0
Traffic: 1783 users visited in the last hour