errors in polishing after clustering using isoseq3
0
0
Entering edit mode
8 months ago
wzw0029 • 0

Hi,

it went wrong when i did polishing after clustering. the commands were fully same as the example in isoseq3.

isoseq3 polish -j 20 3d-F1-unpolished.bam m64200e_210214_164918.subreads.0--0.bam 3d-F1-polished.bam

error:

|> 20210527 15:21:02.836 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf469d700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/15 |> 20210527 15:21:02.840 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf58a6700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/10 |> 20210527 15:21:02.842 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf54a4700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/7 |> 20210527 15:21:02.845 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf5aa7700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/13 |> 20210527 15:21:02.849 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf56a5700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/8 |> 20210527 15:21:02.849 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf3a97700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/3 |> 20210527 15:21:02.852 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf4ca0700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/18 |> 20210527 15:21:02.858 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf449c700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/14 |> 20210527 15:21:02.861 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf489e700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/16 |> 20210527 15:21:02.862 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf3e99700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/9 |> 20210527 15:21:02.863 -|- ERROR -|- operator() -|- 0x2aaaf52a3700|| -|- Could not find ZMWs for cluster transcript/6

Can someone help me figure it out? Thank you!

ZMWs isoseq3 polish • 275 views
ADD COMMENT

Login before adding your answer.

Traffic: 2451 users visited in the last hour
Help About
FAQ
Access RSS
API
Stats

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.

Powered by the version 2.3.6