Question: oma -c error report
0
gravatar for Sadie4444
23 days ago by
Sadie44440
Sadie44440 wrote:

Hi,

I tried to run oma -c option. However, I got error report like this

Cannot load GETHOG bottom-up library properly:
Error: Command '['/BIGDATA1/sysu_lygu_1/lg/OMA/OMA.2.4.1/.venv/bin/python3', '-Im', 'ensurepip', '--upgrade', '--default-pip']' returned non-zero exit status 2.
/usr/bin/python: No module named virtualenv
Neither python2 nor python3 seem to be available on this system.
cannot find GETHOGs Bottom-Up

Error, (in _check_HOG_params) Cannot load GETHOG bottom-up library properly

However, I have already installed python3 in the cluster. And before it runs very well. I did not change the environment. Could anyone know why this happens? Thanks a lot!

Best, LG

oma • 111 views
ADD COMMENTlink modified 23 days ago by zx87549.4k • written 23 days ago by Sadie44440

What happened to the problem you were facing earlier? Did you find a solution?

ADD REPLYlink written 23 days ago by RamRS28k

Hi Sadie,

what does it mean that it was running before very well? another version of OMA standalone? or this version on a different machine, or on the login node?

Did you install oma or do you just start it from the extracted tarball? what happens if you try to run python3 -m venv .venv in the console from the same directory where you launch oma? this command seems to fail from the output. If you're running OMA on a HPC cluster, it might be that you need to load your environment again after launching a job.

Cheers Adrian

ADD REPLYlink written 23 days ago by adrian.altenhoff650
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 2.3.0
Traffic: 947 users visited in the last hour