Question: Running mauveAligner in Linux
0
gravatar for langziv
4 days ago by
langziv0
langziv0 wrote:

Hello.

After loading the mauve module with the command module load mauve/mauve-2015-02-13, I'm trying to run the mauveAligner as instructed in the program's website and I get the error:

mauveAligner: command not found...

Anyone has an idea why this could be the case?

I also tried to find the path of the aligner in order to run the program with the absolute path, but couldn't find it.

Thanks.

mauve linux modules • 49 views
ADD COMMENTlink modified 4 days ago • written 4 days ago by langziv0
1

it's a problem with the module. The program was deleted or moved, or the module is badly configured. Ask your sysadim.

ADD REPLYlink written 4 days ago by Pierre Lindenbaum133k

I installed mauve myself and now it runs. Thanks.

ADD REPLYlink modified 4 days ago • written 4 days ago by langziv0

I'm not familiar with loading tools as modules, but generally this issue is because the location isn't included in a directory your $PATH contains.

ADD REPLYlink written 4 days ago by Joe18k

yes but that's module's job to set the correct PATH...

ADD REPLYlink written 4 days ago by Pierre Lindenbaum133k

Yeah thought that might be the case!

ADD REPLYlink written 4 days ago by Joe18k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 2.3.0
Traffic: 1730 users visited in the last hour
_